• Huolinta

  ”Novatrans” huolinnan tehtävänä on kuljetusten järjestäminen, johon osallistuvat eri liikennemuotoja. Tässä tapauksessa tavaroiden kuljetus on suoritettava periaatteen ”ovelta ovelle”. Tavaran kuljetuksen koko reitin aikana toteutetaan useita toimia, esimerkiksi tavaran valmistelu lähettämisen varten, valmistelu uudelleenlastaukseen liikennevälineestä toiseen ja varastointi varastossa. 

  Huolinnan palveluna ”Novatrans” yritys tarjoaa seuraavia tavaran liikennemuotoja: meri-, maa-, rautatie- ja lentokuljetukset. Tähän sisältyvät vaarallisten ja muiden epätyypillisten tavaroiden kuljetukset. Myös sisältyvät: palvelu optimaalisen reitin löytämiseen; lähettämisen yksityiskohtien käsittely; maa- ja merirahdin järjestely; saateasiakirjojen tekeminen; vienti ja tuonti ja niihin liittyvät asiakirjat; huolinta palvelut sataman alueella; Tullin kulku viipymättä; erilaisia muotoja tavaran seurannassa.  

  Varastointipalvelu on tavaran kuljetuksen osa. ”Novatrans” yritys tarjoaa logistiikka erikoispalvelua jokaiselle tavaran tyypille: alkaen elintarvikkeista ja loppuu myrkyllisiin tyyppeihin. Meidän väliaikaisilla varastoilla voidaan varastoida tavaraa pitkään ja minä tahansa määränä. Tavaroita varastoidaan yksittäisillä alueilla.

  Tilauksen muodostettaessa neuvomme asiakkaita logistiikan reitinvalinnassa ja kuljetusvakuutuksen asioissa sen kuljetuksen ajaksi. Kanta asiakkaille konsultointi on ilmaista.

 • Merikuljetus

  ”Novatrans” tarjoaa merirahtikuljetukset laaja toimisto- ja varastotilojenne kautta. Tarjoamme kaikkien tavaroiden ryhmien merikuljetukset erilaisissa konteissa.

  Meillä on hyviä kansainvälisiä yhteyksiä merilinjojen agenttien kanssa ja sen takia voimme taata erinomaisen palvelun ja periaatteellisen tarkkuuden tavaraliikenteessä. Voitte valita toimituksen reitti maailman tärkeimmin kauppasatamien kautta, eli Kaakkois-Aasiasta Yhdysvaltoihin ja Kanadaan, Intiasta ja Turkista Etelä-Amerikkaan.

  Asiakkaat voivat lähettää ja vastaanottaa tavaroita alhaisimmilla hinnoilla ja hyvällä nopeudella ympärimaailmaa. Meidän huolitsijamme konsultoivat Teitä tullauksesta ja tarjoavat parhain reitin vaihtoehto.

   

  Merikuljetuksen palveluna tarjoamme:

  • konttikuljetukset 20′, 40′, 40′ High Cube;
  • konttikuljetukset Flat Rack ja Open Top epästandardeille tavaroille;
  • kappaletavara konttikuljetukset (LCL);
  • kuljetusreittien kehittäminen;
  • tavaroiden vakuutus;
  • tavaroiden toimittaminen satamista maanteitse.

  ”Novatrans”illa on yhteistyötä useiden konttilinjojen kanssa. Sellaisia ovat MAERSK, Evegreen, CMA, CGM, China Shipping ja monet muut. Meillä on kaiken tyyppisiä ja tarkoituksia kontteja.

 • Maakuljetus

  Koko maailmassa maakuljetukset on nopein tapa toimittaa tavarat. ”Novatrans” tarjoaa maakuljetukset jo vuosia. Meidän pitkäaikaiset yhteistyökumppanit ovat kansainväliset kuljetusyhtiöt, joilla on laaja työkokemus ja maailmanlaajuiset nimet.

  Voitte tilata tavaroiden kuljetuksen sekä kotimaassa, että ulkomailla. Tässä tapauksessa on mahdollinen multimodaalinen kuljetus ”ovelta ovelle”, joka vaatii selvyyttä kaikkien sidosryhmien kesken. Meidän tehtävä on saada kuljetusajoneuvon oikeaan aikaan ja antaa sellaisia ajoneuvoja tyyppejä ja määriä, jotka oli sovittu.

   

  Jokaisen reitin muodostamisessa meidän huolitsijamme kiinnittävät paljon huomiota rahdin turvallisuuteen. Tavaroiden seurannan suoritetaan reaaliajassa, joka antaa asiakkaalle ajankohtaista tietoa tavarasta.

 • Rautatiekuljetus

  ”Novatrans”in rautatiekuljetukset on optimaalinen vaihtoehto, kun puhutaan tavaran suurista määristä pitkille matkoille. Tällaisen kuljetuksen tyypin suhteellinen halpuus antaa sille erinomaisen vaihtoehdon lentoliikenteelle.

  Rautatiekuljetuksen sopivin mahdollisuus käyttää sitä multimodaalisena kuljetuksena. Silloin toimitetaan Teidän tavaranne ”ovelta ovelle”.

 • Lentorahti

  Lentorahti on erittäin tehokas kun tavaroiden lähettämisessä on rajoitettu määräaika. Näitä kuljetuksia ovat kuitenkin kaikkein kalleimpia.

  ”Novatrans” saa tavarat lentoasemalle Helsingissä. Yrityksellä on sopimuksia sellaisin palveluiden kanssa, joiden tehtävinä ovat lentokuljetuksien lastaus ja purkaus.

 • Varastointi

  ”Novatrans” tarjoaa asiakkaille varastointipalveluja lastin reitissä. Tarjoamme lastinäsittelyn, tavaran punnitus ja muut lisätutkimukset. Silloin ylimääräiset pysähtymiset matkan varrella ja muut aikaviiveet vähentävät huomattavasti.

  Huolimatta siitä, että toimimme kansainvälisin kuljetuksien tilassa, kaikki meidän kumppanit antavat meille henkilökohtaiset varastotilat milloin tahansa ilman erillistä varausta.

  Noin neljäsosa kaikista tavaroista Euroopasta Venäjälle kulkee suurin suomalaisen Kotkan sataman kautta. ”Novatrans”illa on tullivarastot, joiden pinta-ala on 5 000 neliömetriä Kotkan satamassa ja myös Haminan satamassa. Haminan satama on myös integroitujen varastointipalvelujen keskus. Se sijaitsee 35 km päässä Venäjän rajasta ja siellä on säännöllinen meri-, maantie- ja rautatieyhteyksien liikenne kaikkiin suuntiin.

  Kaikki varastointijärjestelmät ovat täysin kansainvälisen standardienmukaiset. Ryhmän riippuen tavaraa varastoidaan erillisessä huoneessa tarvittavan lämpötilan mukaan. Asiakkaiden tarpeiden mukaisesti ”Novatrans” kokoaa tavaraa niin, että kaikki mahtuisi hyvin ja oikeasti.

  Varastointipalveluiden mukaan ”Novatrans” tarjoaa rahdinkäsittelypalveluja (käsittely ennen sijoittamista ja siirtoa); varastointi ja inventaario; kaikkien tilausten tarvittavien asiakirjojen täyttäminen. 

 • Konsultointi

  Novatransin päätehtävä on kansainvälinen tavaran kuljetus. Tarjoamme asiakkaillemme palveluita huolinnasta tullauksen asiakirjojen tekemiseen ja tavaran varastointiin varastoissa.

  Meidän perussääntö työssämme on se, että voimme tarjota asiakkaalle sellaisen palvelun, joka hän oikeasti tarvitsee.

  Voitte ottaa yhteyttä meitä:

  • Novatrans kotisivumme kautta;
  • sähköpostilla: mail@Novatrans.fi ;
  • puhelimessa Suomessa: +358-5230-8300;
  • yrityksen osoite: Finland-48110, Kotka, Merituulentie 424.
* required fields
* required fields
Merituulentie 424
48310 Kotka, Finland
info@novatrans.fi
+358 5 230 8300